Hier gaan we of met plaatjes & links werken naar de items in de menu balk, of we schrijven een tekst waarin we links verwerken dat ze meteen daarheen kunnen gaan. 

 

Ik denk dat hier de tweede optie beter is want je wil ze alvast "verleiden" en gebruik maken van bv zoekwoorden + locatie ivm SEO.

 

Dus hier een tekst schrijven met daarin Voedingsbegeleiding in Bezuidenhout, Afvalcoach in de buurt van Centraal Station, Spiermassa aankomen in Bezuidenhout, beter in je vel zitten Bezuidenhout, meer zelfvertrouwen in Bezuidenhout etc.

 

Waar is jouw / mijn / onze ideale klant naar op zoek? Welke vragen / zoekwoorden zullen zij in google gebruiken en welke antwoorden hebben wij daar op? En waar wil ik op gevonden worden qua zoekwoorden?

 

BV: wat is de beste manier om af te vallen?

Welke voedingscoach is de beste in Bezuidenhout?

 

We willen een aantal zoekwoorden een paar keer laten terug komen in de tekst, plus je wil in je tekst alle antwoorden verwerken waar onze bezoeker naar op zoek is.

naar engels vertalen + aanpassing gain muscles & confidence

Herken je dit?

“Vanaf morgen ga ik gezonder leven minder snoepen en mij inschrijven bij de sportschool”.

De dag erna; “ach die ene zak chips ligt toch nog die kan wel op, morgen schrijf ik mij in bij de sportschool”.

De dag erna; “ik had een drukke dag met veel stress en geen tijd om me in te schrijven”.

De dag daarna; “ik ben te zwak en weet toch niet waar te beginnen, laat ik mijn plan maar opgeven”.

Nee je bent niet zwak, je hersens spelen een spelletje met je. Je hebt gewoon de juiste begeleiding nodig zodat je de tools hebt om het later wel zelf te kunnen, of dit nou op voeding gebied is training of motivatie.

Wat is voedingsbegeleiding en wat kost het?

Bij dit traject kijken we samen naar je huidige voedingspatroon. Je gewoontes die je jaren lang hebt gevolgd. En waar je waarschijnlijk wat aan wilt veranderen om gezonder te worden of af te vallen. Of misschien wil je wel juist aan  komen in spiermassa. We doen dit door eerst te kijken hoe je normale eetdagen eruit zien. En kijk we  waar jouw valkuilen liggen van slechte eetgewoontes en waarom dit gebeurd.

Een jarenlang vast patroon kan je natuurlijk niet zo maar doorbreken. Daarom maken we een advies op maat met langzame veranderingen.We kijken  vooral wat je wel mag eten en lekker vind en niet wat je niet mag eten.

Het doel is uiteindelijk dat je bewust word van wat gezond eten is hoe je gezond eten zelf lekker kan maken. Ook leer je balans te krijgen in je voeding. Zodat je op ze tijd gewoon lekker kan  snacken of cheaten. En ook dat je weet dat dit geen gevolgen hoeft te hebben of je doel in de weg hoeft te zitten. Het is dus een investering van 3 maanden op de rest van  je nieuwe fitte en gezonde leven.

Balance is the key!

 

 

Wil je meer weten? Vul dan het onderstaande formulier in en ik bel je terug voor een vrijblijvend gesprek.

 

algemene voorwaarden link toevoegen + uitgebreidere keuze wat de shape die ze willen (zoals in jouw pagina)