naar engels vertalen + aanpassing feel/look better & more energy

Herken je dit?

“Vanaf morgen ga ik gezonder leven minder snoepen en mij inschrijven bij de sportschool”.

De dag erna; “Ach die ene zak chips ligt er zo alleen laat ik die maar opeten en morgen schrijf ik mij in bij de sportschool”.

De dag erna; “Ik had een drukke dag met veel stress en geen tijd om mij in te schrijven”.

De dag daarna; “Ik ben te zwak en weet toch niet waar te beginnen, laat ik mijn plan maar opgeven”.

 

Nee je bent niet zwak, je hersens spelen een spelletje met je.  Je hebt namelijk nog niet de juiste gewoontes ontwikkeld die voor jou makkelijk vol te houden zijn en in jouw leven passen.

 

Wat jij nodigt hebt is nieuwe gewoontes en een nieuwe identiteit aanleren.

 

Identiteit wat? Inderdaad als jouw doel is afvallen zal je ook door het leven moeten gaan met de identiteit van een persoon die gezond en verantwoord met zijn leefstyle omgaat en ook de dingen doet die daarbij horen.  Door dus elke dag te denken ik ben een iemand die om mijn gezondheid geeft en fitter wilt zijn ga je er ook automatisch naar handelen.

 

 

Take action now!


Wat is voedingsbegeleiding?

Bij dit traject kijken we samen naar je huidige leef en voedingspatroon. Je gewoontes zowel slaap als ontspanning, voeding en je huidige manier van trainen. Als we namelijk op elke aspect van je leven een klein deel kunnen veranderen heeft dat langdurig en meer resultaat dan ons te richten op 1 aspect.


We doen dit door eerst te kijken hoe je normale dagen eruit zien. En kijken we  waar jouw valkuilen liggen van slechte eet en leef gewoontes en waarom dit gebeurd.

 

Samen kijken we dus wat we kunnen aanpakken maar jij bepaalt waaraan gewerkt moeten worden en coachen jouw daarbij.

 

Het doel is uiteindelijk dat je meer energie, vitaliteit, kracht en zelfvertrouwen krijgt. Bewust word van wat gezond is en gewoontes ontwikkeld voor in jouw leven. Je leert balans te krijgen en voldoening te halen uit de reis naar je nieuwe doel. Dat je na een bepaalde tijd eruit ziet als jouw ideaal plaatje is mooi meegenomen ;)

 

 

Balance is the key!

 

 

 

Take action now!